اخبار شهرستان آغاجاری

این وبلاگ تلاش دارد اخبار و رویداهای شهرستان آغاجاری را پوشش دهد.

اخبار شهرستان آغاجاری

این وبلاگ تلاش دارد اخبار و رویداهای شهرستان آغاجاری را پوشش دهد.

یه دنیا هشدار برای مردم:

 

یه دنیا هشدار برای مردم:

 

تصاویر شخصی خود را در تلفن همراه ذخیره نکنید 

 سرپرست پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان 

 

 ایلام با هشدار در خصوص برخی پیامدهای استفاده از بلوتوث، 

 

 به خانواده‌ها توصیه کرد تا حد امکان از ذخیره کردن تصاویر  

 

شخصی در تلفن همراه پرهیز کنند.

، سرگرد «علی کسانی» با اعلام این مطلب گفت: فیلم و عکس‌های ذخیره شده در تلفن‌های همراه و رایانه‌ها به دلیل استفاده از فناوری بلوتوث به راحتی قابل و نقل و انتقال و جابه‌جایی است.

وی خاطر نشان کرد: استفاده نادرست از برخی تلفن‌های همراه مجهز، نارضایتی برخی شهروندان را به دنبال داشته است به همین دلیل مردم باید با هوشیاری کامل، نکات و هشدارهای پلیس را در این رابطه جدی بگیرند.

سرپرست فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان اظهار داشت: مردم باید تصاویر محرمانه و خصوصی خانوادگی خود را در تلفن‌های همراهشان ذخیره نکنند چرا که علاوه بر خطر انتقال از طریق بلوتوث، امکان گم شدن یا سرقت گوشی و استفاده غیرمجاز از این تصاویر نیز وجود دارد در صورت ضرورت استفاده از فناوری بلوتوث برای ارتباط با یک دستگاه، آن را در حالت مخفی قرار دهید.

سرگرد «کسانی» ادامه داد: اطلاعات و فایل‌های اطلاعاتی که از مجاری ناشناس و مشکوک به خصوص زمانی که یک فایل اجرایی با پسوند نامتعارف برای شما ارسال می‌شود را قبول نکنید.

وی در پایان افزود: هنگام اتصال به اینترنت از طریق گوشی‌های تلفن همراه، مراقب نامه های الکترونیکی مشکوک و سایت‌های اینترنتی فریبنده باشید.

+++++++++++++++++++++++++++++++

 

  

مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت:یکی از دلایل گرایش جوانان به مواد مخدر، نداشتن شناخت و آگاهی کامل جامعه نسبت به عوارض مصرف مواد مخدر است.

، حسین فرجی در جمع مدیران و مشاوران مدارس کاشان در کانون الزهرا این شهر با اعلام این مطلب افزود: باید نوجوانان را آگاه کرد که مواد مخدر، قابل آزمایش نیست و یک بار مصرف کردن آن، مثل پریدن از بالای یک ساختمان بیست طبقه و مرگ حتمی است.

وی اظهار داشت: باید افراد جامعه به ویژه جوانان آگاه شوند که به اعتقاد همه صاحب نظران و کارشناسان، اعتیاد قابل درمان نیست و تبلیغات رسانه ای، برای انواع روش ها و دوره های ترک اعتیاد، واقعیت ندارد.

به گفته وی، واقعیت این است که در جامعه بشری، اعتیاد و ایدز، قابل درمان نیست و تنها راه مبارزه با آن، پیشگیری است و نوجوانان باید توجیه شوند که این حس کنجکاوی، فقط یک بار قابل امتحان است که همین یک بار نیز، آغاز سراشیبی سقوط در این دام است.

وی تصریح کرد: خانواده ها باید باور کنند که در شرایط امروز، خطر آسیب های اجتماعی همه را تهدید می کند و نباید اعتیاد را مثل حوادث زندگی، برای دیگران تصور کرد و این احساس نگرانی را باید به فرزندان هم منتقل کرد.

همایش "نقش اولیا خانه و مدرسه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی" با مشارکت آموزش و پرورش کاشان، نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی به مدت دو روز در کانون الزهرای این شهر برگزار شد.

در روز اول خانواده دانش آموزان و در روز دوم مشاوران و مدیران مدارس شرکت داشتند.

++++++++++++++++++++++++++++

 

بسیاری از آسیب های اجتماعی، به خاطر اطلاعات ماهواره و اینترنت است ولی به جای رفتار های سلبی و فیلتر کردن، باید اقشار جامعه به ویژه جوانان و بانوان را از خطرات آن آگاه کرد.

رییس سابق اداره ایدز دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بسیاری از آسیب های اجتماعی، به خاطر اطلاعات ماهواره و اینترنت است ولی به جای رفتار های سلبی و فیلتر کردن، باید اقشار جامعه به ویژه جوانان و بانوان را از خطرات آن آگاه کرد.

،علی اکبر تقی زاده رهقی در همایش نقش اولیا خانه و مدرسه در پیشگیری از آسیب های اجتماعی در جمع مدیران و مشاوران مدارس کاشان افزود: هزینه های سنگین مخابرات برای فیلتر سایت ها و شبکه ها، با یک نرم افزار ساده و ارزان بی اثر می شود.

وی اظهار داشت:در مورد آسیب های اجتماعی، مصلحت اندیشی به ضرر جامعه تمام می شود، باید تابوی ایدز و اعتیاد، شکسته شود و با ارائه آموزش های درست و پیشگیرانه، برای جامعه روشنگری شود در غیر این صورت، هزینه های بیشتری برای آن خواهیم پرداخت.

وی تصریح کرد: الگوی شیوع ایدز که در سال 65 به صورت 69 درصد از راه تزریق و 10 درصد روابط ناسالم جنسی بود در سال 91 به صورت 52 درصد از راه تزریق و 33 ردصد روابط جنسی تغییر کرده است.

این پزشک فعال در مبارزه با ایدز گفت: رواج تاتو کردن در آرایشگاه ها و روابط ناسالم جنسی در سفر به کشورهای خارجی به کشورهای از مهمترین موارد تغییر الگوی شیوع ایدز در جامعه ایرانی شده است.

تقی زاده رهقی افزود: هفت درصد جمعیت ایران، معتاد هستند که 45 درصد آنها زیر 29 سال و 30 درصد بین 30 تا 39 سال سن دارند که به اعتقاد کارشناسان شروع اعتیاد به 15 تا 17 سالگی رسیده است و روزانه 300 نفر به این جمعیت اضافه می‌شود.

وی بااشاره به شیوه های رواج مواد مخدر در جامعه گفت: امروز ماده مخدر شیشه به خوابگاه دختران دانشجو راه یافته است و به عنوان داروی بیدار باش، داروی لاغری و افزایش میل جنسی توزیع می شود.

وی تاکید کرد: مشاوران و معلمان باید از صمیمیت خود با دانش آموزان، مشکلات دوران بلوغ را برای دانش آموزان مطرح کنند، باید مار و پله مسیر زندگی و راه‌های شکست و پیروزی را به آنها نشان بدهند.

وی تاکید کرد: خانواده ها باید نسبت به فرزندان خود و دوستان آنها نظارت صمیمانه داشته باشند. زیرا بر اساس تحقیقات اولین محل شروع مصرف مواد مخدر، منزل دوستان است و منزل خود، اماکن مخروبه و پارک در مرتبه بعدی قرار دارند.

تقی زاده با انتقاد از برنامه های رسانه ملی گفت: مردم ما مشاور پذیر نیستند و برنامه های تلویزیون و اطلاعات رسانه های ما، واقعی نیست و شبیه شوخی است بلکه باید اطلاعات دقیق و باور پذیر به شهروندان جامعه ارائه شود.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد