رنگین کمان 12/11/92
دستگیری یک عضو جندالشیطان،
کنترل مرزها با بالن
پلیس فتا: ایران دومین کشور در استفاده
نامناسب از فضای مجازی
کشف 80 درصدی جرائم نوظهور سایبری در ایران
ادعای نبوت:
مرگ 88 نفر بر اثر سوء مصرف افیونی در خوزستان
نمونه ای از توهم تکفیریها
دستگیری یک عضو جندالشیطان، کنترل مرزها با بالن
سردار حسین ذوالفقاری فرمانده مرزبانی گفت: در درگیری ماموران با اشرار یک عضو گروهک جندالشیطان دستگیر و دو عضو گروهک تروریستی جیش العدل مجروح شدند. چندی پیش پس از هجوم گروهک تروریستی جیش العدل به یکی از پاسگاههای مرزی، مرزداران با هوشیاری کامل با آنها درگیر شدند و توانستند دو نفر از آنها را به شدت زخمی کنند. بر اساس اطلاعات دریافتی این دو نفر اکنون در یکی از بیمارستانهای پاکستان بستری هستند.
وی ادامه داد: ماموران با اقدامات اطلاعاتی الکترونیکی و کنترل مرز مناطقی را که جولانگاه اشرار و گروهکهای تروریستی بود پاکسازی شد. در همین حال پس از درگیری مسلحانه توانستیم یک عضو گروهک جند الشیطان را نیز شناسایی و دستگیر کنیم.
به گفته فرمانده مرزبانی از ابتدای سال تا کنون مرزبانان درگیریهای مسلحانه زیادی با اشرار داشتند که در 10 ماهه نخست امسال تلفات اشرار 10 درصد افزایش داشته است.
وی با اعلام استفاده از بالن برای کنترل مناطق مرزی گفت: برای حفظ بهتر مرزها از سال آینده برخی نقاط مرزی را با بالن کنترل میکنیم.
ذوالفقاری با اعلام اینکه کشف مواد مخدر در سال جاری در مرزها 85 درصد افزایش یافته است، افزود: 70 درصد این کشفیات متعلق به مرزهای شرقی کشور است. در حال حاضر طرح ویژهای را در دریا به اجرا در آورده ایم.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
سردار حسین ذوالفقاری فرمانده مرزبانی ناجا گفت: سیاستهای اقتصادی موجب شده نیروهای مرزی بخش عمدهای از توان خود را صرف مبارزه با قاچاق کنند.بررسی وضعیت قاچاق 15 کشور همسایه ما حاکی از آن است که آنان با 4 موضوع در مرزهایشان مواجهند از جمله قاچاق مواد مخدر، تروریست، قاچاق انسان و سلاح اما در کشور ما، علاوه بر 4 موضوع فوق با قاچاق سوخت، لوازم خانگی، انواع خوراکیها و سیگار نیز مواجهیم که این موضوعات در کشورهای پیرامون ما قاچاق نیست. در حال حاضر ماموران ما برای ممانعت از قاچاق کالاهایی نظیر لوازم خانگی و سیگار مجبور به درگیری مسلحانه با قاچاقچیان میشوند که خسارات زیادی برای ماموران به همراه دارد.
++++++++++++++++++++++++++++++
پلیس فتا: ایران دومین کشور در استفاده نامناسب از فضای مجازی
حبیبالله رجبلی رئیس پلیس فتای گلستان در نخستین کارگاه آسیبشناسی فضای مجازی ویژه دانشآموزان رامیانی اظهار داشت: فضای مجازی فضایی در حقیقت غیرواقعی است که اینترنت هم جزئی از آن محسوب میشود. امواج رادیویی، ایمیلها و پیامکها جزئی از فضای مجازی هستند و دشمنان راحتتر میتوانند در این فضا جولان دهند.نظام سلطه به کمک تکنولوژی و فضای مجازی درصدد مبارزه با فرهنگ کشور ما برآمده و هر روز با ارائه قابلیتهای جدید به رویارویی با ما برآمده است لذا باید با هوشیاری و سرمایهگذاری فرهنگی لازم برای استفاده صحیح از این تکنولوژیها گام برداریم. حال حاضر تعداد دو میلیارد و 600 میلیون کاربر فضای مجازی در سطح جهان وجود دارد که ایران بعد از چین دومین کشور از لحاظ استفاده نامناسب از فضای مجازی و اینترنت است.
در بحث وبسایتهای فعال نیز 65 میلیون وبسایت در فضای مجازی وجود دارد و تعداد 255 میلیون وبلاگ در سطح جهان فعال است که این مقدار حجمی برابر با 50 هزار میلیارد کتاب با یک میلیارد دیویدی فشرده را اشغال میکند.با توجه به انگیزههای مجرمین که اکثرا مالی، ضداخلاقی، سرگرمی و انتقامجویی بوده باید با این مقولات به شدت مبارزه کرد تا به عنوان طعمه این افراد و سایتها استفاده نشود.باید با آموزشهای لازم بنیان خانوادهها را استحکام بخشید. دشمنان امروزه در شبکههای اجتماعی متلاشی شدن و نابودی خانوادهها و جامعه ما را هدف قرار دادهاند لذا باید با آموزشهای لازم بنیان خانوادهها را استحکام بخشید.
وی به جوانان به ویژه دانشآموزان توصیه کرد فریب دشمنان، کلاهبرداران و متجاوزان را در فضای مجازی نخورند و با تکیه به تجربیات خانواده، نصایح آنان و آموزههای دینی و اسلامی مانع از کسب تجربیات تلخ و جبرانناپذیر شوند.جوانان با گام برداشتن در راه درست، توکل بر خداوند و هوشیاری، زندگی سالم و پرنشاط را تجربه کنند و جامعه متعالی را بسازند.
قاضی کیفری دادگستری شهرستان رامیان نیز در این همایش با برشمردن مصادیق جرائم رایانهای، گفت: قربانیان جرم در اصل قربانیان جامعه هستند و به این علت است که مسئولان دادگستری و آموزشی به این موضوع حساس هستند.محمدرضا احمدی اظهار داشت: در جرائم رایانهای، مجرمان از همه جا، چه دور و چه نزدیک، کلاهبرداری و جرمی، سعی دارند ضرر برسانند و با آبروی افراد بازی کرده و زندگی افراد را هدف قرار میدهند.وی تصریح کرد: این مجرمان توجهی به متضرر شدن خانوادهها ندارند و از این روست که باید با آسیبشناسی فرهنگی در خانوادهها و جامعه آگاهی خانوادهها را بالا ببریم و با برخوردهای قاطعانه مانع بروز چنین آسیبهایی شویم.
کوروش امامراد اظهار داشت: با ورود اینترنت به منازل کار برای والدین سختتر شده است چرا که وظیفه اصلی خانوادهها در این بخش این است که با نظارت صحیح، آگاهیبخشی و صمیمیت در بین خانوادهها مواظب فرزندان و خانواده خود باشند.وی تصریح کرد: باید خانوادهها به هشدارها و اطلاعرسانیها در زمینه جرائم اینترنتی توجه جدی داشته باشند و بدانند که مجرمان اینترنتی به نیازهای ما آگاه هستند و با این علم وارد میدان میشوند.رئیس دادگستری شهرستان رامیان گفت: باید مراقب خود، خانواده و جامعه خودمان باشیم و با اطلاعرسانی مانع متضرر شدن همه شویم.امامراد خاطرنشان کرد: اگر جرمی وقوع یافت در دادسرای مربوطه آن را پیگیری کنیم و با نهراسیدن باعث برخورد قاطع با مجرمان شویم و فضای جولان دادن مجرمان اینترنتی را کور کنیم.وی اظهار امیدواری کرد که خانوادهها در پرتو آگاهی از علم رایانه و فضای مجازی به فرزندان کمک کنند تا از فضای مجرمانه به دور باشند و باعث کاهش جرائم در جامعه شوند.
++++++++++++++++++++++++++++++
کشف 80 درصدی جرائم نوظهور سایبری در ایران
پلیس پلیس فتا با اشاره به کشف 80 درصدی جرائم نوظهور اینترنتی در ایران، اظهار داشت: اقدامات پیشگیرانه اجتماعی پلیس سایبری ایران، دست مجرمان سایبری را بسته است.
سید کمال هادیانفر با بیان اینکه پلیس سایبری ایران مجهز به علم روز در کشف جرایم و تامین امنیت در حوزه فناوری و اطلاعات است و کارشناسان زبده ای را از مراکز دانشگاهی در این خصوص جذب کرده و سعی در افزایش دانش فنی کاربران نیز دارد، گفت: اینترنت بعنوان شاهراه اطلاعاتی و یک رسانه چندوجهی، با توانایی بازنمایی کامل دنیای واقعی، با تغییری که در مفهوم زمان و مکان ایجاد کرده، میزان دسترسی مخاطب را به اطلاعات، بدون محدودیت های زمانی و مکانی، امکان پذیر ساخته است.
وی ادامه داد: امروز مجرمان همواره جلوتر از پلیس در دنیا حرکت می کنند و در سال 2012 بر اساس گزارش های جهانی بیش از 5/2 تریلیون دلار در حوزه فناوری اطلاعات هزینه شده است که بیش از 5/1 تریلیون دلار آن صرفا در جهت تامین امنیت فضای سایبر بوده است و با این وجود مجرمان توانسته اند 488 میلیون دلار در آمد از محل جرایم سایبری در دنیا کسب کنند.
هادیانفر با بیان این مطلب، تصریح کرد: امنیت در فضای سایبر یک محصول نیست که بتوانیم آن را خریداری کنیم بلکه این مهم یک فرایند است که همواره و در هر لحظه باید به آن توجه داشته باشیم؛ امنیت از کوچکترین سطح در حوزه کاربران با نصب آنتی ویروس های معتبر، فایروال ها و کسب دانش در حوزه فناوری اطلاعات شروع و در عالی ترین سطح در سازمان های بزرگ ادامه می یابد.
این مقام ارشد انتظامی در ادامه با اشاره به اینکه اکثر جرایم فضای مجازی، جرایم نوظهور و انتقالی از کشورهای توسعه یافته به ایران است، بیان داشت: پلیس فتا علاوه بر بررسی گزارشات سازمان اینترپل و پلیس سایبری کشورهایی که با آنها ارتباط دارد، راهکارهای پیشگیرانه و مقابله ای را در خصوص جرایم جدید اینترنتی اتخاذ می کند.
هادیانفر افزود: پلیس فتا به محض برخورد با جرمی جدید سعی می کند با اطلاع رسانی و آموزش عمومی از ترویج، شیوه و شگرد شدن آن جرم برای فرصت طلبان و مجرمان فضای سایبری جلوگیری کند. رییس پلیس فتا با بیان اینکه درصد کشفیات جرائم اینترنتی در دنیا 20 تا 30 درصد است، اظهار داشت: این در حالی است که پلیس ایران موفق به کشف بیش از 80 درصد از جرائم اینترنتی نوظهور است.
وی تصریح کرد: رسیدگی به هزاران پرونده سرقت و کلاهبرداری، هتک حیثیت و ... با شکایات مردمی و احقاق حقوق آنان در این فضا و همچنین پیشگیری و مقابله موثر با جرائم سایبری موجب شده که مجرمان نتوانند در این فضا جولان داده و احساس امنیت کنند.
++++++++++++++++++++++++++++++++
ادعای نبوت:
روزنامه پاکستانی " دون" نوشت: دادگاه راولپندی در نزدیکی اسلام آباد روز گذشته "محمد اصغر" را به اعدام محکوم نمود. وی سه سال قبل به دلیل نوشتن پیامهایی دال بر نبوت خود به برخی از افراد از جمله یکی از نیروهای پلیس بازداشت شده بود. وکیل محمد اصغر گفت وی دارای اختلال عقلی بوده است، اما گروه پزشکی دادگاه با حضور در جلسه و بررسی رفتارهای وی وجود اختلال فکری در وی را رد کرد.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
مرگ 88 نفر بر اثر سوء مصرف افیونی در خوزستان
سید فرزاد حسینی مدیرکل پزشکی قانونی خوزستان گفت: در 9 ماهه نخست سال جاری، 88 نفر بر اثر سوء مصرف مواد مخدر در خوزستان جان خود را از دست دادند که از این تعداد 79 نفر مرد و 9 نفر زن بودند.این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد فوتیها 83 نفر بود، شش درصد افزایش یافته است.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
نمونه ای از توهم تکفیریها
مشاهده شده تعدادی از تکفیریها یی که در سوریه می جنگند هنگام جنگیدن در جیب خود قاشق حمل میکنند تا در صورت کشته شدن با پیامبر(ص) غذا بخورند!
همچنین یک تکفیری فلسطینی که خود را در منطقه شیعهنشین هرمل منفجر کرده بود در نامهای که پس از جدا شدن برای خانواده خود ارسال کرده هدف از این اقدامات تروریستی و پیوستن به گروه جبهه النصره را ملاقات با پیامبر(ص) عنوان کرده بود!
به تازگی نیز در فیلمی که برخی پایگاههای اینترنتی وابسته به القاعده نیز آن را تبلیغ کردهاند، جوانی قزاقستانی به نام «عبدالرحمن» میگوید: «از قزاقستان با هدف جهاد و شتاب برای ورود به بهشت به شام مهاجرت کردهایم.»
این شهروند قزاقستانی مدعی شده که به همراه اعضای خاندانش که 150 نفر هستند، هزاران مایل سفر کرده و مبالغ هنگفتی برای مهاجرت به شام هزینه کرده است.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++