رنگین کمان 10/7/93
۷۰۰۰ جانباز مبتلا به بیماریهای شدید روانی در کشور
یک سوم جرایم کشور در تهران به وقوع میپیوندد
توضیحات رئیس کل دادگستری تهران درباره اعدام یک تبهکار
۷۰۰۰ جانباز مبتلا به بیماریهای شدید روانی در کشور
رئیس مرکز بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه حدود 7000 نفر از جانبازان ما دچار بیماریهای شدید روانی هستند و نیاز به خدمات درمانی دارند، گفت: با توجه به مشکل کمبود تختهای روانپزشکی، بنیاد شهید تصمیم گرفت که نسبت به راهاندازی تختهای روانپزشکی برای جانبازان اقدام کند. ما در حال حاضر 10 بیمارستان روانپزشکی با مجموع حدود 800 تخت در سطح کشور داریم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
یک سوم جرایم کشور در تهران به وقوع میپیوندد
سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده ناجا صبح دیروز درحاشیه همایش ملی تولید و پیشگیری اجتماعی از جرم با حضور در جمع خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق افزود: در بحث پیشگیری از جرم گام اول ما، مسئولسازی دستگاهها است.
وی در ادامه با بیان اینکه گام بعدی همراهسازی مشارکتهای مردمی است اظهار داشت: گام سوم این است که اجازه ندهیم افرادی در مرحله ناهنجاری به مرحله جرم برسد و بتوانیم با احیاء این افراد را به زندگی عادی بازگردانیم.
فرمانده ناجا در بخشی دیگر خاطرنشان ساخت: گام آخر نیز تلاش برای افزایش بازدارندگی مجازاتها و بازگرداندن مجرمان به زندگی عادی است.
سردار احمدی مقدم در خصوص راهاندازی قرارگاه مبارزه با سرقت و نتایج آن خاطرنشان کرد: یک سوم کل جرایم کشور در تهران رخ میدهد که این نشان میدهد تهران پناهگاه خوبی برای سارقان و مجرمان بدل شده اما این به این معنی نیست که تمامی این افراد ساکن تهران هستند، بلکه بسیاری از آنها به تهران آمده و دوباره به شهرهای خودشان بازمیگردند.
وی با اعلام اینکه به آمار تشکیل روزانه 600 تا 700 پرونده سرقت در تهران یادآور شد: البته برخی از سرقتها نیز به گونهای است که مردم از گزارش آن منصرف میشوند و ممکن است به پلیس مراجعهای نداشته باشند.
فرمانده ناجا با بیان اینکه در شهریورماه حدود 3 درصد کاهش سرقت داشتیم، افزود: هدف از قرارگاه مبارزه با سرقت این بود که بتوانیم با سرقت مقابله کنیم که خوشبختانه مانع از افزایش سرقت شدهایم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
توضیحات رئیس کل دادگستری تهران درباره اعدام یک تبهکار
رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: اخبار منتشر شده رسانه های ضد انقلاب از حیث عنوان اتهامی و عمل مجرمانه ارتکابی از سوی آقای محسن امیر اصلانی خلاف واقعیت است.
غلامحسین اسماعیلی اظهار کرد: عمل مجرمانه محسن امیر اصلانی با عنوان اتهامی ارتکاب زنای به عنف و اکراه بوده است و اینکه رسانه های ضد انقلاب اعلام می کنند که وی به جرم موضوع انحرافی و تفسیرو روان درمانی قرآن اعدام شده است کذب و خلاف واقعیت است.
وی به «میزان» گفت: این فرد پرونده ای با شکات متعدد داشته است که جمعی از خانم ها را در قالب کلاس های مختلف روان درمانی و بحث های دیگر دعوت می کرده و در این کلاس ها برخی از خانم ها را متاسفانه مورد تجاوز به عنف قرار داده که در این خصوص محاکمه و محکوم و حکمش نیز اجرا شده است.
بنا به این گزارش، محسن امیر اصلانی متولد 1356 ساکن تهران به اتهام زنای به عنف روز گذشته در زندان رجایی شهر کرج اعدام شد.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++