رنگین کمان 4/8/93
دستگیری عناصر جاسوسی در استان بوشهر
70درصد کشفیات مواد مخدر در مرزهای کشور است
آلمان تحت پوشش «آفتکش» به صدام گاز خردل میداد
برگزاری مسابقه «مدلینگ» در اینترنت
دستگیری عناصر جاسوسی در استان بوشهر
علوی وزیر اطلاعات گفت: در استان بوشهر با هوشیاری نیروهای اطلاعاتی تحرکات سرویسهای اطلاعاتی بیگانه رصد و عناصری که میخواستند برای بیگانگان کار تجسسی را انجام دهند شناسایی و به دست عدالت سپرده شدند.
او در نشست شورای اداری استان بوشهر با بیان اینکه امروز زمان نبرد سرویسهای اطلاعاتی است و دوران جنگ ارتشها به اتمام رسیده است، گفت: کشورهای استکباری در هر کشوری از آدمها و نیروهای همان جا علیه منافع و امنیت ملی آنجا استفاده میکنند که این امر در کشورهای عراق، سوریه و افغانستان نیز انجام شده است.
وی با بیان اینکه امروز نقش دستگاههای اطلاعاتی بسیار تعیین کننده است، گفت: استان بوشهر نیز به دلیل همجواری با برخی کشورهایی که مطامع امنیتی و اطلاعاتی نسبت به این خطه از میهن اسلامی دارند از حساسیت بالایی برخوردار است.
وزیر اطلاعات افزود: امروز دوران نبرد سرویسهای اطلاعاتی است و سرویسها با هم برای دستیابی به اهداف مورد نظر خود تعامل دارند.
وی افزود: تشکیلات امنیتی جمهوری اسلامی ایران نمیتواند مانند دیگر سرویسهای اطلاعاتی دیگر کشورها عمل کند چرا که ماموریتهای این وزارتخانه در چارچوب شرع، قانون و اخلاق نمود پیدا میکند.
وی با گرامیداشت سالگرد تاسیس وزارت اطلاعات گفت: ثمره 30 سال تجربه عملکرد اطلاعاتی این وزارتخانه ایجاد آرامش در جامعه است طوری که هیچ کس در کشور احساس ناامنی نمیکند، طلبه در حوزه ، استاد در دانشگاه، فعال اقتصادی در عرصه اقتصاد و فعال فرهنگی با آرامش و امنیت فعالیت خود را انجام میدهند.
+++++++++++++++++++++++++++++++
70درصد کشفیات مواد مخدر در مرزهای کشور است
علی رضا جزینی قائممقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از افزایش گرایش به مصرف مواد مخدر صنعتی در کشور خبر داد و گفت: 70 درصد کشفیات مواد مخدر در مرزهای کشور است.
او در شورای هماهنگی با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت:
کشور افغانستان در همسایگی ایران، سالانه هفت هزار تن تریاک در سطح 210 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی تولید میکند.
وی به کاهش مصرف مواد مخدر سنتی در بین معتادان اشاره و تأکید کرد: افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی به ویژه شیشه در بین جوانان بسیار مشهود است.
جزینی به تولید سالانه 650 تن هروئین در افغانستان اشاره و تصریح کرد: در این کشور کارگاهها و لابراتوارهای تولید شیشه نیز فعال هستند.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در نیمه نخست امسال 370 تن مواد مخدر با منشأ تریاک در کشور کشف شده که این میزان در مدت مشابه پارسال 840 تن بوده است.
وی خاطرنشان کرد: 70 درصد کشفیات مواد مخدر در مرزهای کشور است.
این مسئول تصریح کرد: اکنون 243 میلیون تن از مردم جهان به مصرف انواع مواد مخدر اعتیاد دارند.
جزینی اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر بدون کمک و همکاری مردم امکانپذیر نیست.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: اکنون مشارکت اجتماعی، رویکرد مهم در پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر به شمار میرود.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آلمان تحت پوشش «آفتکش» به صدام گاز خردل میداد
حملات شیمیایی به ایران با کمک آمریکا صورت میگرفت
«اودو اولفکوت» در تازهترین اظهارات خود، گفت دیکتاتور سابق عراق با کمک تصاویر ماهوارهای آمریکا و مواد شیمیایی که از آلمان دریافت کرده بود، ایران را هدف حملات شیمیایی قرار میدهد. صدام حسین دیکتاتور سابق عراق در جنگ با ایران، به کمک واشنگتن و برلین حملات شیمیایی علیه ایران را انجام میداد.
به نوشته خبرگزاری ریانووستی، وی که از جمله روزنامهنگارهای برجسته آلمانی به شمار میآید و سالها در نشریات معتبر این کشور فعالیت کرده، در ایمیلی که برای شماری از رسانهها ارسال کرده، با اشاره به تصاویری که از حمله شیمیایی روز 12 جولای 1988 به منطقه زبیدات ایران ثبت کرده، نوشته است: «من شاهد بودم که عراقیها چطور با گاز خردل آلمان و تحت نظارت ایالات متحده، سربازان ایرانی را مورد حمله شیمیایی قرار دادند».
در ادامه این ایمیل آمده است: «گاز خردل تحت پوشش "آفتکش" وارد عراق شده بود و ایالات متحده تصاویر ماهوارهای مواضع ایرانیها را در اختیار عراقیها قرار داده و بر حمله آنها نظارت داشت. من از این حملات عکس گرفتم، اما اجازه انتشار آنها را پیدا نکردم».
این افشاگر آلمانی که به دریافت رشوه از سازمان سیا اذعان کرده و اخیرا کتابی را تحت عنوان «روزنامهنگاری فروختهشده» منتشر کرده، پیش از این به پایگاه «راشا اینسایدر» در مورد سفرش به ایران، گفته بود: «حدود 35 کیلومتری مرز در منطقهای تحت حاکمیت ایران به نام «زبیدات» (روستایی در منطقه مرزی عراق و ایران) من با چشمان خود دیدم که عراقیها هزاران ایرانی را با استفاده از گازهای سمی کشتند یا مجروح کردند. من دقیقا کارهایی که مافوق من از من خواسته بود را انجام دادم. من از حملات شیمیایی عکس گرفتم. وقتیکه به فرانکفورت بازگشتم دیدم که مافوق من علاقه زیادی به جنایاتی که در مرز ایران شاهدش بودم نشان نمیدهد. آنها به من اجازه دادند که مطلبی درباره آن بنویسم اما به شدت مرا محدود کردند، به گونهای که اهمیت آن تا حد زیادی کاهش یافت. همزمان از من خواستند که تصاویری که از حملات شیمیایی صدام گرفته بودم را به «انجمن آلمانی شرکتهای شیمیایی» در فرانکفورت تحویل دهم. چراکه این گازهای سمی که بسیاری از ایرانیها را کشته بود در آلمان ساخته شده بود».
وی اضافه میکند: «من هزاران سفر خبری انجام دادم و تا کنون هرگز درباره آنهایی که هزینه این سفرها را تقبل میکنند گزارش بد ننوشتم و این یکی از دلایلی است که مجلههایی مانند اشپیگل در هر شرایطی هزینه های سنگین سفرهای خبری را میپردازند و هرگز اجازه نمیدهند خبرنگارانشان با دعوت دیگران به منطقهای سفر کند».
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
برگزاری مسابقه «مدلینگ» در اینترنت
عامل برگزاری «مسابقه مدلینگ» در شبکه اجتماعی که دختران را برای گرفتن عکس غیراخلاقی تشویق میکرد، دستگیر شد.
سرهنگ «ایرج محمدخانی» رئیس پلیس فتای گیلان اظهار داشت: کارشناسان گروه رصد پلیس در راستای مقابله با جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی پروفایلی در یکی از شبکههای اجتماعی غیرمجاز را شناسایی کردند.
وی ادامه داد: گردانندگان این پروفایل در پوشش مسابقه بزرگ مدلینگ اقدام به بارگذاری تصاویر غیراخلاقی دختران جوان میکردند.
«محمدخانی» به پیگیری فنی و پلیسی عاملان انتشار تصاویر غیر اخلاقی کاربران که دو نفر مرد اهل و ساکن رشت بودند، اشاره کرد و افزود: کاربران مذکور با دستور قضایی دستگیر شدند.
رئیس پلیس فتای گیلان با بیان اینکه متهمان با توجه به مستندات دیجیتال کشف شده در بازرسی از خانه به جرم خود اعتراف کردند، تصریح کرد: متهمان با برگزاری مسابقه بزرگ مدلینگ در یکی از شبکههای اجتماعی غیرمجاز و تعیین جایزه برای نفرات نخست تا سوم کاربران عضو این شبکهها را به مدل شدن و گرفتن عکسهای غیراخلاقی و بارگذاری آن در پروفایل خود تشویق میکردند.
وی خواستار جدی گرفتن حوزه اخلاق توسط کاربران در فضای مجازی شد و بیان کرد: افزایش هوشیاری از سوءاستفاده افراد سودجو و فرصتطلب در جلوگیری از آسیب شبکههای اجتماعی غیرمجاز حائز اهمیت است.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اگر حکم قصاص اسیدپاشی اجرا میشد
سردار نقدی رئیس سازمان مستضعفین با اشاره به جریان
اسیدپاشی در سالهای گذشته گفت: اگر آن زمان حکم
قصاص اجرا میشد، دیگر کسی جرأت ارتکاب این جنایت
را پیدا نمیکرد.وی جریان اسید پاشی را ترفند دشمن
دانست و تشریح کرد: در اصفهان از ابتدای سال چند مورد
اسیدپاشی اتفاق افتاده، این در حالی است که در طول
سال هزاران مورد قتل، تعدی، زد و خورد و جرائم دیگر
اتفاق می افتد، اما با یک برنامه ریزی تبلیغاتی و به
وسیله عوامل خودفروخته این جریان را بزرگ نمایی
می کنند و با اتهام زنی به نیروهای ارزشی به آن
جنبه بین المللی می دهند. این درحالی است که
طبق گزارشات رسیده در لندن سالیانه چندین بار
این جنایت در سکوت رسانه ها تکرار می شود.
رئیس سازمان مستضعفین با اشاره به جریان
اسید پاشی در سال های گذشته گفت: یک نفر
اراذل به صورت خانمی اسید پاشید و قاضی حکم
قصاص به مثل داد. در آن زمان نهادهای به اصطلاح
حقوق بشری با همراهی رسانه موجی را علیه
حکم قصاص به راه انداختند و حتی رؤسای جمهور
برخی کشورهای غربی نیز موضع گیری کردند و
در حمایت جنایت کار اسید پاش در مقابل حکم
قصاص میانجی گری کرده و با رایزنی اجرای قصاص
را منتفی کردند.
وی افزود: اگر آن روز این حکم اجرا می شد، دیگر کسی
جرأت ارتکاب این جنایت را پیدا نمی کرد.