اخبار شهرستان آغاجاری

این وبلاگ تلاش دارد اخبار و رویداهای شهرستان آغاجاری را پوشش دهد.

اخبار شهرستان آغاجاری

این وبلاگ تلاش دارد اخبار و رویداهای شهرستان آغاجاری را پوشش دهد.

دنیای سلامت 28/8/93

 

دنیای سلامت 28/8/93

اثر نوشابه روی کلیه‌ها  

شلغم را بخارپز کنید 

ادویه و غذاهای تند 

آلوده‌ترین وسیله منزل  

کیوی بخورید سکته نکنید!  

خواص دارویی پیاز  

ابتلا به دیابت نوع 2 تا 70 درصد  

 

 قابل پیشگیری است 

 

 

 

 

 

اثر نوشابه روی کلیه‌ها

دو لیوان نوشابه در روز دوبرابر خطر ابتلا به نارسایی کلیه را افزایش می‌دهد.

خطرات ناشی از این نوشیدنی به مقدار قند بالای آن محدود نمی‌شود، وزن را بالا می‌برد و برای افراد مبتلا به دیابت مضر است. دو لیوان نوشابه در روز دوبرابر خطر ابتلا به نارسایی کلیه را افزایش می‌دهد؛ البته نوشابه‌هایی مانند سودا و نوشابه‌های شیرین هم همین عوارض را دارند.
اسیدفسفریک نیز یکی دیگر از خطرهای نوشابه است؛ این ماده که تنها در نوشابه یافت می‌شود دارای طعم و مزه ترش است؛ اسید فسفریک یک مانع در عملکرد کلیه است و موجب بروز سنگ کلیه می‌شود.
محققان آمریکایی برای نشان دادن این پدیده 500 نفر را مورد آزمایش قرار دادند؛ تمام عادات غذایی در یک پرسشنامه جمع‌آوری شد؛ در این تحقیق مشاهده شد دو لیوان نوشابه خطر ابتلا به نارسایی کلیوی را دو برابر می‌کند، باید گفت در مورد نوشابه‌های لایت هم همینطور است. نارسایی کلیه یک بیماری شایع است و در حال حاضر 3 میلیون فرانسوی را تحت تاثیر قرار داده است. بیماری کلیوی دیر تشخیص داده می‌شود و یک بیماری موذی است که طی سال‌ها به آرامی تکامل می‌یابد تا زمانی که به صورت آشکار خود را نشان می‌دهد و غیرقابل برگشت است.

+++++++++++++++++++++++++++++

 شلغم را بخارپز کنید

مصرف شلغم از ابتلا به سرطان، بیماری‌های کلیه، یبوست و التهاب مجاری

تنفسی جلوگیری کرده و به تشکیل بافت‌های استخوانی و سیستم عصبی

 کمک می‌کند.مصرف شلغم به صورت روزانه موجب از بین رفتن اسیداوریک

 در خون می‌شود و به رفع سنگ‌های کلیه کمک می‌کند و دردهای بیماران

 مبتلا به نقرس و بیماری‌های مفصلی را تسکین می‌دهد.


بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود

 بخارپز کردن آن است. در این شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ می‌شود.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

ادویه و غذاهای تند

تحقیقات اخیر دانشمندان حاکی از آن بوده است، غذاها و ادویه‌های تندی

هم چون کاری برخلاف باور مردم بر کاهش برخی از سرطان‌ها مخصوصاً

سرطان روده تأثیرگذارند. بنا بر آزمایش‌های انجام‌شده بر روی موش‌هایی که مستعد ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش بوده‌اند، "کاپسیسین" موجود در فلفل‌ها عمر آن‌ها را تا 30 درصد افزایش می‌دهد. درواقع "کاپسیسین" همان ماده شیمیایی است که در انواع فلفل‌های تند یافت می‌شود و علت اصلی تندی فلفل به همین ماده بازمی‌گردد.
ترکیب این ماده با "سلکوکسیب" موجود در داروهای ضدالتهاب دردهای مفصلی تأثیر شگفت‌انگیزی در کاهش سرطان‌های دستگاه گوارش دارد. بنابراین پزشکان به افرادی که در معرض ابتلا به سرطان روده هستند توصیه می‌کنند، مصرف "کاپسیسین" را در برنامه غذایی روزانه خود جای دهند. این ماده شیمیایی در حال حاضر در بعضی از پمادهای موضعی ضد درد استفاده می‌شود که برای مدت‌زمان طولانی توانایی محرک‌های اعصاب برای انتقال درد را از بین می‌برد. بنابراین مصرف فلفل که سرشار از کاپسیسین علاوه بر کاهش ابتلا به سرطان روده، در تسکین دردهای داخلی نیز مؤثر است.

+++++++++++++++++++++++++++++++++

آلوده‌ترین وسیله منزل

متخصصان هشدار دادند میکروب‌های نهفته در حوله اصلی‌ترین و بدترین

عامل شیوع میکروب در خانه هستند.متخصصان با بیان اینکه حوله مورد

 استفاده در آشپزخانه و حتی حمام عامل شیوع میکروب است،

 اظهار داشتند:

از آنجا که سطح حوله برای مدت زمان طولانی مرطوب می‌ماند موجب

حفظ بقای باکتری شده و همچنین حوله‌ها اغلب در پرمیکروب‌ترین نقاط

 خانه قرار می‌گیرند.


متخصصان دانشگاه آریزونا در بررسی‌های خود مشاهده کردند باکتری

«کولیفرم» که در مدفوع موجود است و می‌تواند موجب شیوع مسمومیت

 غذایی و اسهال شود در 89درصد دستمال‌های مورد استفاده در آشپزخانه

 و باکتری E.Coli در بیش از 25درصد حوله‌ها وجود دارد. به گفته کارشناسان،

 حوله‌ها بیش از دیگر وسایل خانه و آشپزخانه محل مناسبی برای رشد

و بقای باکتری‌ها هستند.


آنان می‌گویند حتی این امکان وجود دارد که پس از خشک کردن میوه‌ها با حوله، آلودگی به مواد خوراکی منتقل شود و در نهایت به آلودگی بدن و بروز بیماری منجر گردد.
همچنین درصورتی که حوله حمام و حوله مورد استفاده برای خشک کردن دست و صورت میان اعضای خانواده مشترک باشد احتمال شیوع بیشتر باکتری‌ها و ویروس‌ها بالا می‌رود.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

کیوی بخورید سکته نکنید!

کیوی به علت خاصیت کاهندگی که بر سطح تری‌گلیسیرید دارد از غلظت خون می‌کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته‌ها جلوگیری می‌کند.

کیوی، مقادیر فراوانی آنزیم حل‌کننده پتاسیم به نام پاپائین دارد که از نظر تجاری برای نرم کردن گوشت مفید است اما احتمال دارد برای برخی افراد آلرژی‌زا باشد.کیوی مانند قرص آسپرین سبب رقیق شدن خون شده از ایجاد پلاک در خون جلوگیری می‌کند.کیوی منبع غنی از ویتامین ث، پتاسیم، ویتامین ایی، اسید فولیک، فیبر و روی است که برای سلامت بدن بسیار مؤثر بوده و هر کدام خواص مفید و گوناگونی دارند.ویتامین ث کیوی یک منبع غنی از ویتامین ث است، طوریکه ویتامین ث آن دو برابر این ویتامین در پرتقال است و تحقیقات نشان داده است که مصرف یک کیوی در روز کافی است.آنزیم‌های کیوی در معده به وسیله اسید معده از بین می‌رود، اما اسید معده پس از خوردن غذاهای گوشتی و لبنی زیاد مقداری خنثی می‌شود و آنزیم‌های کیوی می‌توانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است تا مواد پروتئینی بر اثر این آنزیم‌ها به قطعات کوچک‌تری تجزیه شوند و این امر عمل هضم غذاهای سنگین را در معده و روده آسان‌تر می‌کند.کیوی سرشار از مقادیر فراوان اگزالات است که باعث تشکیل سنگ در کلیه و کیسه صفرا می‌شود و از همین‌رو برای افراد مستعد سنگ کلیه و سنگ صفرا مضر است.

++++++++++++++++++++++++++

خواص دارویی پیاز

پیاز به عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی معروف است و علاوه بر خواص ضدباکتریایی، کاهش‌دهنده کلسترول و قندخون نیز هست.

پیاز دارای انسولین گیاهی است و قندخون را کاهش می‌دهد به همین دلیل برای افراد دیابتی و با افزایش ترشح در صفرا یکی از خوراکی‌‌های مفید برای رفع سموم از بدن است.
مصرف پیاز باعث نرم شدن سینه می‌شود و این گیاه درمانی ضدعفونی‌کننده و کاهنده سرفه و خلط‌آور است. همچنین گیاهی ادرارآور است و علاوه بر افزایش اشتها، گرفتگی‌های مجاری را از بین می‌برد.
مصرف پیاز کلسترول خون را کاهش می‌دهد و در بین سبزی ها به عنوان یک آنتی‌بیوتیک قوی معروف است به طوری که مصرف خام آن، دهان را ضدعفونی می‌کند البته مصرف خام آن در افرادی که ترشح معده زیادی دارند یا مبتلا به سوزش مری هستند خوب نیست و باید پخته مصرف شود.پیاز سنگ‌کلیه راخرد و علاوه بر تحکیم لثه‌ها، کلسیم آن دندانها و استخوانها را تقویت می‌کند.البته پیاز چون گرم است برای کسانی که طبع گرم دارند مضر است و زیاده‌روی در خوردن آن موجب سردرد می‌شود.پیاز عفونتهای مجاری تنفسی مانند ورم گلو، برونشیت و آسم را بهبود می‌بخشد.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 

ابتلا به دیابت نوع 2 تا 70 درصد قابل پیشگیری است  

هرمز کیخان‌زاده، مدیرعامل انجمن اطلاع‌رسانی دیابت گابریک 

 

 در نشست خبری انجمن دیابت بیان کرد: 70 درصد افراد مبتلا   

به دیابت نوع 2 می‌توانند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند.   

بین 5 تا 10 درصد دیابتی‌های کشور به دیابت نوع 1 مبتلا هستند.  

 مدیرعامل انجمن اطلاع‌رسانی دیابت گابریک عنوان کرد: 100 تا   

200 هزار نفر از جمعیت مبتلا به دیابت را دیابتی‌های نوع 1   

تشکیل می‌دهند. علی‌رغم آن که عوارض این نوع دیابت   

 

خطرناک است، افراد مبتلا به دیابت نوع 1 می‌توانند زندگی  

 سالم و عمر طبیعی داشته باشند، به شرط آن که مراقبت   

خاص از خود در برابر این بیماری فرابگیرند. 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد